Gjerstad LIVE - en helg 
med begeistring i fokus!


Et allsidig konsertprogram fredag og lørdag

Gjerstad LIVE byr på  til sammen 8 konserter med populære norske band fra scenen på Brokelandsheia. Med profesjonell flerkameraproduksjon og storskjerm skal konsertopplevelsen bli ekstra god for publikum.

Vi satser på å ha værgudene med på laget, med sommer og sol den siste helgen før St.Hans. 
Skulle dette ikke slå helt til skal vi sørge for gode reserveløsninger. Været er derfor ingen hindring for et besøk på Gjerstad LIVE!

For detaljer om artister og spilletider, se menyvalgene over. Vi lager til en egen festivalcamp for telt, bobiler og campingvogner, slik at det er praktisk å overnatte på Brokelandsheia og få med seg både konsertene og folkelivet hele helgen.

 


Gjerstad LIVE byr på mer enn konserter!

Gjerstad LIVE Gründerforum - lørdag 17. juni kl. 13.00 på Heimat Café & Hotel

Har du en gründer i magen? Gjerstad har flere suksesshistorier med bedrifter som har lykkes med sine ulike prosjekter. Gjerstad LIVE vil sammen med sine samarbeidspartnere forsøke å stimulere flere til å våge å satse på egne idéer, som kan føre til nye arbeidsplasser i distriktet. Vi ønsker å motivere  innbyggere i østregionen til å ta skrittet et steg videre!

Lørdag 17. juni  kl. 13.00 inviterer vi alle interesserte på en samling med informasjon og veildedning om hvordan man kan starte sin egen bedrift, eller utvide eksisterende virksomhet med nye prosjekter.

Hva man bør tenke på før man starter opp? Hvordan kan man finansiere virksomheten? Hva finnes av støtteordninger og kurs? Våre samarbeidspartnere vil gjerne bidra til at du får størst mulighet for å lykkes, og deler gjerne erfaringer med deg!

I tiden Gründerforumet pågår (kl. 13.00-15.00)  inviterer Den Lille Dyrehage til gratis inngang for barna og deres foreldre. På ettermiddagen skjer det mye spennende i dyrehagen, da mange av dyrene skal ha mat på denne tiden. Besøk derfor dyrehagen med landets største regnskog og opplev dyrene der i sitt rette element. Se mer på www.denlilledyrehage.no 
 

Vårt grunderforum støttes i tillegg av