Helgen byr på mer enn konserter!


Gjerstad LIVE Gründerforum - lørdag 17. juni kl. 13.00 på Heimat Café & Hotel

Har du en gründer i magen? Gjerstad har flere suksesshistorier med bedrifter som har lykkes med sine ulike prosjekter. Gjerstad LIVE vil sammen med sine samarbeidspartnere forsøke å stimulere flere til å våge å satse på egne idéer, som kan føre til nye arbeidsplasser i distriktet. Vi ønsker å motivere  innbyggere i østregionen til å ta skrittet et steg videre!

Lørdag 17. juni  kl. 13.00 inviterer vi alle interesserte på en samling med informasjon og veildedning om hvordan man kan starte sin egen bedrift, eller utvide eksisterende virksomhet med nye prosjekter.

Hva man bør tenke på før man starter opp? Hvordan kan man finansiere virksomheten? Hva finnes av støtteordninger og kurs? Våre samarbeidspartnere vil gjerne bidra til at du får størst mulighet for å lykkes, og deler gjerne erfaringer med deg!

Det er gratis å delta. Enkel servering. I tillegg byr vi på et foredrag som absolutt er verdt å få med seg!

Skal inspirere til gründersatsing under Gjerstad LIVE

Kristian Bye var daglig leder i et stort reklamebyrå før han i 2011 tok det store skrittet og ble gründer og daglig leder i BRIGHT Products.

Selskapet hadde som mål å sikre lys og mobil-lading til markedet på 1,3 millioner mennesker som lever uten tilgang til elektrisitet i Afrika og Asia. Tre år senere var solcelle-lampen SunBell klar for markedet, og allerede i 2014 vant BRIGHT kontrakter med FN som til nå har resultert i 1,4 millioner solgte enheter og lys til nær 7 millioner flyktninger.


I sitt foredrag vil Kristian dele erfaringer fra sin tid som gründer og leder i BRIGHT og også dele erfaringer fra nye selskaper han nå jobber med som rådgiver og investor.

 

 Den Lille Dyrehage inviterer til gratisbesøk lørdag ettermiddag!
I tiden Gründerforumet pågår (kl. 13.00-15.00)  inviterer Den Lille Dyrehage til gratis inngang for barn og deres foreldre. På ettermiddagen skjer det mye spennende i dyrehagen, da mange av dyrene skal ha mat på denne tiden. Besøk derfor dyrehagen med landets største regnskog og opplev dyrene der i sitt rette element. Se mer på www.denlilledyrehage.no

Vårt grunderforum støttes i tillegg av