Helgen byr på mer enn konserter!


Gjerstad LIVE Gründerforum - lørdag 17. juni kl. 13.00 på Heimat Café & Hotel

Har du en gründer i magen? Gjerstad har flere suksesshistorier med bedrifter som har lykkes med sine ulike prosjekter. Gjerstad LIVE vil sammen med sine samarbeidspartnere forsøke å stimulere flere til å våge å satse på egne idéer, som kan føre til nye arbeidsplasser i distriktet. Vi ønsker å motivere  innbyggere i østregionen til å ta skrittet et steg videre!

Lørdag 17. juni  kl. 13.00 inviterer vi alle interesserte på en samling med informasjon og veildedning om hvordan man kan starte sin egen bedrift, eller utvide eksisterende virksomhet med nye prosjekter.

Hva man bør tenke på før man starter opp? Hvordan kan man finansiere virksomheten? Hva finnes av støtteordninger og kurs? Våre samarbeidspartnere vil gjerne bidra til at du får størst mulighet for å lykkes, og deler gjerne erfaringer med deg!

Den Lille Dyrehage inviterer til gratisbesøk lørdag ettermiddag!
I tiden Gründerforumet pågår (kl. 13.00-15.00)  inviterer Den Lille Dyrehage til gratis inngang for barn og deres foreldre. På ettermiddagen skjer det mye spennende i dyrehagen, da mange av dyrene skal ha mat på denne tiden. Besøk derfor dyrehagen med landets største regnskog og opplev dyrene der i sitt rette element. Se mer på www.denlilledyrehage.no